Какво е Coin-bird
- Mastercrypt
- АДМИНИСТРАТОР
- Реферали: 1
- Обратна връзка:
Какво е Coin-bird
Coin-bird е сайт за печелене на реални пари,просто си правите една бърза регистрация и си влизате в акаунта,не ви трябва активация или нещо подобно,просто кликате на този линк ТУК следвате вътрешният линк и от там си правите самата регистрация,след което имате гайд тур,който ще ви разведе по базовеите неща,вашата цел е да събирате яийца,колкото повече яйца толкова по добре,100 броя яийца са ви 1 сребърна (silver coin) паричка,което можете да превърнете в реални пари,същот така вие можете да си купувате птици,които да ви снасят яйца,както казах по горе "колкото повече,толкова по добре" просто оставяте сайта да ви събира яийца и отивате някъде другаде,(като например да разгледате този форум тук) след което може да се върнете обратно във вашият акаунт на Coin-bird и да проверите чрез egg warhouse колко яийца сте събрали. Също така имате и дневен бонус който може да вземете на вски 24 часа чрез "Daily bonus"
Нужна ти е поддръжка на форум?
тогава аз съм твоят човек, просто закупи своят хостинг от ТУК и аз ще работя за теб, по твоят форум, на изгодна цена
тогава аз съм твоят човек, просто закупи своят хостинг от ТУК и аз ще работя за теб, по твоят форум, на изгодна цена